Sponsor een jongere

SPONSOR EEN TIENER

NIEUW: Sponsor een jongere voor een hoopvolle toekomst!

In Peru moeten jaarlijks tientallen tieners op hun 18e verjaardag hun kindertehuis verlaten, ongeacht of ze in staat zijn om op eigen benen te staan. De voorbereiding in het kindertehuis op deze stap is nihil, het toekomstperspectief van deze jongeren is onzeker.

 

We zijn op zoek naar sponsoren voor ons sponsorprogramma voor jongeren in Peru. Dit programma ondersteunt en begeleidt jonge mannen in hun overgang vanuit een opvangtehuis naar een zelfstandig leven.

Onze partnerorganisatie Cambiando Horizontes helpt hen om hun kamer, voedsel, kleding en studie te betalen voor de periode totdat ze daar zelf zorg voor kunnen dragen.

 

HOE KUNT U HELPEN

Wil je meedoen? Neem dan contact met ons op of doneer direct op NL61 ABNA 0845 862 936 t.n.v. Stichting Luz y Esperanza o.v.v. Sponsorprogramma. Sponsoren kan al vanaf 15 euro per maand of door eenmalige giften.

Na aanmelding ontvangt u een welkomstpakket met daarin foto’s van de tiener en informatie over het programma. Daarnaast kunt u meer informatie krijgen over het land en over de lokale partnerorganisatie. U krijgt twee keer per jaar een persoonlijke brief toegestuurd  van één van de begeleiders van het programma met daarin informatie over de ontwikkeling van de tiener.

 

Op dit moment zijn er 2 tieners in het programma waarvoor een sponsor gezocht wordt. Stuur een mail naar info@luzyesperanza.nl om te starten met sponsoring of om extra informatie te ontvangen.

Stichting Luz y Esperanza is aangemerkt als ANBI instelling wat betekent dat giften mogen worden afgetrokken in uw belastingaangifte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen