Onze partners

Onze partners

Onze partners

Om onze missie en doelstellingen te bereiken werken we in Peru samen met partners. Samen met hen werken we aan projecten voor wezen, jongeren en vrouwen in Peru. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige partners in Peru.
Luz de Vida

Casa Hogar Luz de Vida

Luz de Vida is een opvangtehuis in de stad Trujillo dat hulp aanbiedt aan jongeren uit kindertehuizen in hun overgang naar onafhankelijk leven. Met een professioneel team wordt er met deze jongeren gewerkt in drie programma’s:

  1. Opvang en training voor jonge vrouwen: jonge vrouwen vanaf 18 jaar, afkomstig uit kindertehuizen, krijgen onderdak aangeboden voor een periode van maximaal 3 jaar. In deze periode leren zij alle benodigde zaken om op zichzelf te kunnen wonen en zich te ontwikkelen.
  2. Studiebeurs voor jongeren die in een kindertehuis gewoond hebben: jongeren die in of buiten het opvangtehuis wonen krijgen een studiebeurs aangeboden waardoor ze op een instituut of universiteit kunnen studeren.
  3. Trainingsprogramma voor tieners die nog in kindertehuizen wonen in voorbereiding op hun onafhankelijkheid in de nabije toekomst: tieners krijgen wekelijkse trainingen en begeleiding in hun levensplan. Lees hier meer over dit project.

Het werk van Luz de Vida wordt grotendeels ondersteund door de organisatie Corazon de Esperanza (kijk hier voor hun webpagina) uit de VS.

Meer weten? Ga naar de pagina van Luz de Vida, https://luzdevidaperu.org/, voor meer informatie.

VRAGEN? STUUR EEN EMAIL NAAR: INFO@LUZYESPERANZA.NL

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen