Sponsor een tiener

SPONSOR EEN TIENER

NIEUW: Sponsor een tiener voor een hoopvolle toekomst!

In Peru moeten jaarlijks tientallen tieners op hun 18e verjaardag hun kindertehuis verlaten, ongeacht of ze in staat zijn om op eigen benen te staan. De voorbereiding in het kindertehuis op deze stap is nihil, het toekomstperspectief van deze jongeren is onzeker.

 

De stichting Luz y Esperanza zet zich in om deze jongeren reeds in het kindertehuis voor te bereiden op een gezonde, zelfstandige toekomst. Het programma Vida Independiente (Onafhankelijk leven) biedt hen onder andere praktische trainingen voor het dagelijks leven, persoonlijke begeleiding in hun specifieke situatie, en stimuleert hun eigen verantwoordelijkheid.

 

HOE KUNT U HELPEN

Om jongeren een perspectief te bieden op een hoopvolle toekomst heeft u de mogelijkheid om een jongere te sponsoren. Voor  € 15,- per maand kan een tiener deelnemen aan het programma Vida Independiente.

Na aanmelding ontvangt u een welkomstpakket met daarin foto’s van de tiener en informatie over het programma. Daarnaast kunt u meer informatie krijgen over het land en over de lokale partnerorganisatie. U krijgt twee keer per jaar een persoonlijke brief toegestuurd  van één van de begeleiders van het programma met daarin informatie over de ontwikkeling van de tiener.

 

Op dit moment zijn er 17 tieners in het programma waarvoor een sponsor gezocht wordt. Stuur een mail naar info@luzyesperanza.nl om te starten met sponsoring of om extra informatie te ontvangen.

Stichting Luz y Esperanza is aangemerkt als ANBI instelling wat betekent dat giften mogen worden afgetrokken in uw belastingaangifte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen