Albert den Oudsten

Medewerker

Albert den Oudsten is 34 jaar oud en getrouwd met Maresa. Samen hebben zij 2 dochters (4 en 6 jaar) en een zoon (2 jaar). Albert woont en werkt sinds 2012 in de stad Trujillo in Noord-Peru waar hij voor verschillende zendingsorganisaties heeft gewerkt.
In Peru geeft Albert leiding aan onze partnerorganisatie Cambiando Horizontes. Daarvoor was hij ruim drie jaar betrokken bij de projecten van het opvangtehuiz Luz de Vida waar hij samen met zijn vrouw Maresa gewerkt heeft met tieners uit kindertehuizen. Voor de organisatie Cambiando Horizontes voert Albert verschillende werkzaamheden uit. Naast dat hij leiding geeft aan het bestuur en de organisatie coördineert hij bijvoorbeeld de mentoren en vrijwilligers, begeleid hij de strategische ontwikkeling en zoekt hij lokale sponsoren voor het project. Daarnaast werkt hij met de andere medewerkers aan verschillende nieuwe plannen met als doel het verder ontwikkelen van de organisatie Cambiando Horizontes.
Tegelijkertijd werft Albert fondsen in Nederland voor de projecten van Stichting Luz y Esperanza en werkt hij aan meer naamsbekendheid van de stichting. In Peru zal hij nieuwe partners gaan zoeken en nieuwe projecten op gaan starten die binnen de doelstelling van de stichting vallen.
Naast zijn werk voor de Stichting Luz y Esperanza werk Albert ook voor de studentenorganisatie AGEUP (IFES in Nederland) als regiocoördinator voor Noord-Peru voor de Nederlandse zendingsorganisatie Globalrize aan internetevangelisatie. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen