Wijnactie 2020

Nog even en de kerstdagen staan alweer voor de deur! Heb jij de wijn al in huis? Nee? Bestel dan snel (uiterlijk 7 december) bij ons rode of witte wijn! Met de opbrengst van deze actie kunnen we de jongeren steunen die onderdeel uitmaken van het begeleidingsprogramma “Onderweg” van onze partnerorganisatie Cambiando Horizontes in Peru. In dit programma worden zij begeleidt in de stap naar een onafhankelijke en zelfstandig leven na het verlaten van het opvangtehuis.

PRIJS: € 4,95 per fles, € 27,50 per doos (6 flessen).De wijn wordt GRATIS thuisgebracht in Veenendaal (of is evt. op te halen in Veenendaal). Bestellen kan door ons een berichtje te sturen of te mailen naar info@luzyesperanza.nl.

Beschrijving van de beschikbare wijnen:

Rode wijn (€ 4,95 per fles, € 27,50 per doos):
Dit betreft een soepele, fruitige wijn met tonen van licht rood fruit: kers, rode bes, framboos en enigszins vanille; weinig tannines en toch vol en rond. Prijs/kwaliteit is optimaal gezien de rating van 3.8 in de vivino ap.
Past prima bij lichte vleesgerechten ( kip, lam, varken) maar kan ook heel goed ‘s avonds of zo tussendoor gedronken worden
Bij voorkeur inschenken bij 16-18 graden en decanteren kan maar hoeft niet.

Witte wijn (€ 4,95 per fles, € 27,50 per doos):
Deze Franse droge en strakke sauvignon blanc met tonen van groene appel, kruisbes, gras en in de afdronk een beetje lychee/ananas is een prima witte wijn, die toch fruitig smaakt. Ook hiervoor geldt dat de prijs/kwaliteit goed is te noemen gezien de rating van 3.9 of 4.1, afhankelijk van het wijnjaar.
Past prima bij vis en ook bij kip/kalkoen maar mag bij de borrel niet ontbreken en combineert heel goed met een kaasplankje.


Terug naar overzicht!