Blijf op de hoogte

Op deze plaats delen we nieuws, artikelen en blogs over onze projecten en actuele thema's gerelateerd aan het werk dat wij steunen.

Blog

Het systeem van kinderbescherming in Peru

Om het werk in Peru beter te begrijpen is het goed om wat meer van de context te weten van de systemen binnen het land die er zijn voor de kinderen en tieners die niet meer thuis kunnen wonen. 

Blog

Mentorprogramma: opbouwen van duurzame verdiepende relaties

Met het mentorprogramma willen we ook deze connectie maken tussen de tieners/jongeren en hun mentoren. Daarom hebben we de afgelopen tijd een aantal mentoren een training gegeven ter voorbereiding op hun rol als mentor

Blog

Impact 2022

In dit artikel blikken we terug op het jaar 2022. Welke impact hebben we met onze partnerorganisatie Cambiando Horizontes in Peru kunnen maken voor de doelgroep waarmee we werken? Welke doelen zijn er behaald en hoe kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

Blog

Conferentie ACH Chili

Half november was het team van Cambiando Horizontes in Chili op een internationale conferentie van de Alianza Cristiana para los Huerfanos (Christelijke Alliantie voor de wezen). Lees hier een kort verslag daarvan.

Blog

De reis van een tiener

In deze vakantietijd komt vast het woord reizen meerdere keren naar boven. Een goede gelegenheid om ook eens na te denken over jouw reis, en dan bedoelen we niet die leuke vakantie waarvan je net terug bent. Tijdens ons hele leven zijn we namelijk op reis. De jongeren uit onze projecten zijn ook op reis, lees hier meer over hun reis.

Blog

Promoten pleegfamilies

Met Cambiando Horizontes promoten we nu pleegfamilies. In Peru is dit nog vrij onbekend, maar daar willen we graag verandering in brengen. Daarom geven we hier nu presentaties over in lokale kerken en hopen dat meer families hierover na gaan denken.

Blog

Lokale, regionale en landelijke samenwerkingen

Voor het werk van Cambiando Horizontes in Peru is het nodig om samen te werken met andere organisaties en overheden. Om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Als organisatie werken we op verschillende niveaus samen met de overheid en organisaties.

Blog

2 jaar Cambiando Horizontes

Deze maand bestaat onze partnerorganisatie Cambiando Horizontes in Peru twee jaar. En volgens peruaanse gewoonten is dat gevierd met feest met de jongeren en tieners uit het programma. Kijk hier voor foto's en een korte video daarvan.

Blog

Kerstgroet 2021

Korte kerstgroet van Albert den Oudsten vanuit Peru: "Vanuit Peru wens ik jullie allen gezegende kerstdagen, dat de Zon der Gerechtigheid (opnieuw) in jullie levens op mag gaan en jullie aan mag sporen om te zien naar de medemens, dichtbij en ver weg!"