NIEUWS

NIEUWS OVER LUZ Y ESPERANZA

HOE KUN JE HELPEN

WIJ HELPEN TIENTALLEN JONGEREN IN PERU AAN HOOP VOOR HUN TOEKOMST
JOUW HULP IS NODIG OM DIT TE BLIJVEN DOEN

GEEF EEN GIFT

Steun ons werk door een gift over te maken of wordt een periodieke donateur. Giften zijn onmisbaar om onze projecten uit te kunnen voeren. Op korte termijn hopen we ook ANBI erkend te zijn zodat de giften aftrekbaar zijn bij de belasting.

WORDT VRIJWILLIGER

Stichting Luz y Esperanza is afhankelijk van vrijwilligers. Wil jij ook jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten bij Luz y Esperanza? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden in Nederland of Peru!

BIDT MEE

Bid met ons mee dat we ook het licht van het evangelie aan de jongeren geven. Graag maandelijks gebedspunten ontvangen? Stuur ons dan even een bericht.

ONZE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONZE ACTIEVE PROJECTEN EN HELP MEE

MENSEN AAN HET WOORD

WAT ZEGGEN DE MENSEN OVER ONS

We zijn blij dat Stichting Luz y Esperanza ons werk steunt en het mogelijk maakt om ons werk te promoten in Nederland. Bijna dagelijks zien wij hoe hard deze jongeren steun nodig hebben op weg naar onafhankelijkheid!

Albert den Oudsten

Medewerker

Een bestuurslid

Bestuurslid

Jose Luis Salvador

Deelnemer programma Vida Independiente

STEUN DIT PROJECT

HELP JONGEREN OM DE STAP TE MAKEN

NAAR ONAFHANKELIJKHEID

Overal in Peru zijn weeshuizen waar kinderen worden verzorgd tot ze achttien jaar worden. Maar wat gebeurt er met jongeren die hun achttiende verjaardag vieren en ontdekken dat ze geen cruciale steun hebben van een biologisch of adoptiegezin? Deze jongeren worden vaak overgelaten om te zorgen voor hun eigen behoeften. Sommigen raken zwanger, stoppen met studeren, gaan op straat leven of komen in aanraking met delinquentie. Deze jongeren willen wij helpen en begeleiden op weg naar onafhankelijkheid door middel van het programma Vida Independiente.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen